Hondenschool D.O.G.

HIER komen – Reliable Recall


De cursus “HIER KOMEN” (Reliable Recall) gaat in zijn geheel om het trainen van een hond die onder alle omstandigheden naar zijn baas terug gaat als hij wordt geroepen.

We leren de hond om in één keer op zijn naam te reageren en er worden 2 HIER commando’s aangeleerd, één voor dagelijks gebruik en één voor noodgevallen.

De cursus duurt 5 weken. Dit is voldoende om de benodigde kennis en vaardigheden aan u over te dragen. Het thuis trainen van het geleerde duurt minimaal 6 maanden tot er een automatische response bij de hond optreedt. Dus geen hond die denkt; zal ik wel of zal ik niet… maar een hond die bij het roepen van zijn naam automatisch reageert en bij het horen van HIER (of een vergelijkbaar aangeleerd woord) meteen komt. Of hij nu iets lekkers heeft geroken, ergens echt graag heen wil of aan het spelen is met andere honden? Als hij “HIER” hoort komt hij eraan!

Een betrouwbare HIER is ongelooflijk belangrijk. Het is niet alleen fijn als hij meteen komt, maar het kan in sommige situaties ook nog eens levensreddend zijn!

Bij deze cursus hoort een gratis ’terugkomles’ waarin we het geleerde zullen herhalen en de vorderingen zullen bekijken.


Algemene informatie

  • Voor honden vanaf 12 weken
  • Kosten en cursusduur: € 85- voor 5 lessen
  • De lessen duren ± 45 minuten

Startdatum

  • nieuwe datum volgt zodra deze bekend is

 

Aanmelden voor deze cursus