Open Dag 23 september 2017 van 10-14 uur in Ammerstol


Op 23 september organiseren we onze eerste open dag in Ammerstol.
Voor iedereen dé kans om onze indoorlocatie te komen bekijken en kennis te maken met diverse soorten hondensporten. Ook zal de snuffelhoek aanwezig zijn!
Voor de inwendige mens wordt gezorgd met patat en broodje hamburger. En uiteraard koffie en thee.
We zullen het programma nog verder aanvullen de komende week!


Titersessie in samenwerking met Dierenkliniek de Gouwe

Hondenschool D.O.G. en Dierenkliniek de Gouwe staan voor ‘meten is weten’ en voor ‘inenten op maat’. Daarom zal dierenkliniek de Gouwe aanwezig zijn tussen 11:00 en 12.30 uur om tegen een speciaal tarief een titerbepaling te verzorgen bij uw hond.
U betaalt deze dag € 42,50 voor bloedafname. De uitslag zal u in de week na de Open Dag, tesamen met de teststrip en een eventueel entadvies worden toegestuurd.
Alvast aanmelden voor deze mogelijkheid kan via deze link, maar hoef niet. U bent dan wel verzekerd dat er plaats is.
Meer weten over titeren met Vaccicheck? Klik dan hier


Controle van het skelet van uw hond

Osteopathie is uitermate geschikt om uw hond te behandelen. Helaas kunnen honden ook klachten krijgen en kunnen ze dan moeilijk zeggen wat er aan de hand is. Wanneer u ziet dat uw hond mank loopt, met één of meerdere poten sleept, zich stijf beweegt of liever in zijn mand blijft liggen kan het zijn dat uw hond ergens last van heeft. Ook kan hij dit uiten door een pijnreactie te geven bij aanraken of borstelen, door ineens uit te vallen naar andere honden of niet meer te willen spelen.  Het is dan aan u, de eigenaar, om opmerkzaam te zijn en tijdig hulp in te roepen en uw hond na te laten kijken op blokkades of andere ongemakken waar uw hond last van kan hebben.

Tijdens de open dag kunt u uw hond na laten kijken en krijgt u een advies mee zodat uw hond zich zo snel mogelijk weer goed in zijn lichaam voelt.

Wanneer u uw hond na wilt laten kijken door Bianka van de Klomp, kunt u zich hiervoor aanmelden zodat u zeker weet dat er plek is voor uw hond!

De kosten bedragen tijdens de open dag € 10,00 voor een korte check van ong 15 minuten. Van dit bedrag zal € 5,00 gedoneerd worden aan Devinity Foundation.


Studiofoto van uw hond door Esther Vernhout

Tijdens de open dag is het mogelijk om een studiofoto van uw hond te laten maken. Foto zal worden afgedrukt op 20×30 cm en kost € 10,-
Esther is tussen 10 en 14 uur aanwezig!


 

Reageren is niet mogelijk